INFORMATION

Köpvillkor:
Tack för att Du handlar hos Lisas Design! Vi gör allt för att det ska vara så smidigt som möjligt att handla hos oss. 

Om Du har frågor eller undrar över något är Du välkommen att kontakta oss via mail eller mobil: [email protected] 

tel: 070 57 57 289

För att göra en beställning måste du vara 18 år.Personuppgiftshantering:
Uppgifter som lämnas till oss kommer inte att lämnas ut till tredje part.

Köp:
VI följer konsumentköplagen och distansavtalslagen.

Priserna uppdateras i realtid och kan ändras utan föregående avisering. De priser som är angivna vid beställningstillfället är de som gäller.
vi förbehåller mig rätten att korrigera uppenbara fel i efterhand, som fel priser eller felskrivningar, och att korrigera din order om det visar sig att en vara är slut i lager eller vid andra tekniska problem Om Du inte är nöjd med vår korrigering kan Du naturligtvis avbeställa Din order utan kostnad och få pengarna återbetalade. Alla priser inkluderar moms.


Leveranstid:
Dina varor skickas i vanliga fall inom 5-7 arbetsdagar. Under arbetsintensiva perioder kan leveransen dröja några dagar extra.


Betalningssätt
Du har flera betalningsmöjligheter via Klarna. Fast fraktkostnad på 59 kr tillkommer från Lisas Design webshop.

Detta gäller för leveranser inom Sverige. För utrikes leveranser inom EU betalar Du lägst 200 kronor och högst 330 kr, beroende på storlek och vikt.

Inga dolda avgifter.


Returrätt:
Du har full ångerrätt inom 14 dagar eller enligt överenskommelse med oss från och med mottagandet av varan. Detta förutsätter att varan är oanvänd och i oförändrat skick. Du får givetvis  lov att prova varan först för att se om den passar. Vid återköp skall kund meddela Lisas Design om detta samt återsända varan inom 14 dagar. Vid återsändandet av varan skall returfrakten vara betald. Order/fakturanummer skall bifogas. Återköpet är godkänt först när vi mottagit och kontrollerat varan och funnit den vara intakt, oanvänd och insänd i enlighet med ovanstående villkor. Ångerrätten är ej tillämplig för företag.


Force Majeure
Lisas Design är inte ansvarig för skada som beror på lagbud, myndighets åtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet.


Returer skickas till:

Lisas Design / Elisabet Söderblom
Lingvägen 81 lgh 1102
122 45 Enskede

Alla returer ska skickas med Posten. 

När vi har mottagit Din retur gör vi en återbetalning motsvarande summan för de varor som returnerats. Återbetalningen sker via Klarna till det kort som användes vid betalning. 


Byte:
Vill Du ha en annan vara än den Du har beställt ber vi Dig returnera denna enligt anvisningarna ovan och sedan göra en ny beställning av varan Du önskar istället på www.lisasdesign.se

Om Du vill byta storlek ber vi Dig returnera den Du har och kontakta oss på tel 070 57 57 289 eller mail [email protected].                     När vi mottagit Din retur skickar vi en ny storlek till Dig.


Reklamationer:  
Vid reklamation för köp på postorder ber vi Dig kontakta oss på telefon 070 57 57 289. Alternativt mail; [email protected]

Vi arbetar miljömedvetet och hållbart så mycket som möjligt. Därför strävar vi efter att i första hand laga reklamationer i den mån det går. Därefter kommer vi överens med dig som kund hur vi går till väga för att tillfredsställa båda parter.


Ej avhämtade paket:
En beställning är ett avtal mellan oss och Dig som kund. Får vi tillbaka ett paket som ej har blivit avhämtat av Dig förbehåller vi oss rätten att debitera Dig för våra kostnader, för närvarande 300 kronor. Vi reserverar oss gällande eventuella prisförändringar av Postens fraktkostnader och avgifter.