KONST PÅ LINNE


Lisas Design är stolta över att presentera denna underbara kollektion i GOTS-linne med akvarellmönster målat av Anna Hedeklint.I sin ateljé på Tåå i Nyköping arbetar hon med papper och pensel och målar helt underbara mönster i akvarell.  Blommor, växter, fåglar och mycket mer.

Anna väljer ut en akvarell och scannar in det på datorn till ett program där bakgrunden görs transparent. Bilden mönsterpassas i ett annat program och Anna lägger eventuellt in en bakgrundsfärg.
Nu är bilden redo att skickas till ett tryckeri i Litauen som är GOTS certifierat.

Där trycks det på linne som är av bästa kvalitet för vackra hållbara kläder.

GOTS certifieringen - Global Organic Textile Standard-  innebär att företaget har strikta krav i hela leveranskedjan för ekologiska förhållanden och arbetsförhållanden. Läs mer under fliken "Certifiering".


DOM HÄR PLAGGEN FÖRBESTÄLLS

Det innebär att du lägger en beställning precis som vanligt, skillnaden är att leveranstiden är längre. På detta sätt kan vi utifrån efterfrågan planera och beräkna inköp av tyg. Dessa unika linnetyger är ett hantverk och kräver längre tillverkning samt beställningstid. Finns tyget inne hos oss blir leveranstiden 5-7 arbetsdagar. Om din leveranstid kommer bli längre blir du kontaktad av Lisa. Du kan även kontakta oss innan du lägger en beställning för att höra hur lång leveranstid det är för tillfället.

Ta chansen att beställa dessa vackra linneplagg! Du skonar miljön på bästa möjliga sätt, och får samtidigt bära unika kläder, med mönster i handmålad konst. Bättre kan det inte bli!

Kika gärna in på Anna Hedeklints hemsida för att se mer av hennes fantastiska konstverk!